skip to Main Content

De laatste trends voor jou op een rijtje

Wij van kledingxpert.nl staan altijd open voor suggesties; dit doen we omdat we steeds betere informatie willen zetten op onze website, zodat onze klanten het beste eruit kunnen halen. Heb je onze website bezocht en heb je tips of ideetjes voor ons, dan kan dat via een contactformulier. We hebben graag tips of ideeën over:

 1. Informatie
 2. Nieuwste kledingtrends
 3. Duidelijkheid

Informatie

Als je de informatie over de kledingstukken op onze website hebt gelezen en je vindt dat we heel belangrijke informatie hebben gemist over de nieuwste kledingtrends en hoe ze uitgevoerd kunnen worden, kun je dat aangeven. Vind je dat we de informatie ingewikkeld hebben geschreven, zouden we graag willen horen hoe jij het beter zou begrijpen. Vind je dat we over te weinig kledingstukken informatie geven, stuur ons dan een lijst van kledingstukken waarover jij informatie wil hebben. Als je wilt dat we meer informatie moeten geven over de kledingtrends en waarom ze de nieuwste trends zijn, horen we dat ook graag. Als je een idee hebt hoe we onze informatie op een effectieve manier kunnen leveren aan de klant, kan je ons ook contacten.

Nieuwste kledingtrends

Heb je een paar suggesties over de informatie die we hebben over de kledingstukken, horen wij dat graag. Een voorbeeld van bepaalde punten die je kan aanhalen:

 1. De kledingstukken hebben niet de juiste naam
 2. Er zijn te weinig kledingstukken opgenoemd voor een bepaalde verkoopplaats
 3. Als je een kledingstuk gaat zoeken bij een van de aangegeven winkels en die niet meer daar verkocht wordt
 4. Als je vindt dat de beschrijving van het kledingstuk niet klopt
 5. Als je vindt dat één van de kledingstukken geen nieuwe trend is
 6. Als je meer kledingstukken hebt die ook op onze website kunnen staan
 7. Als je nog meer informatie wil hebben over de kledingstukken
 8. Ken je kledingstukken die van topkwaliteit zijn, die wij niet hebben opgenoemd, zouden we graag een lijst daarvan krijgen.

Duidelijkheid

Als je vindt dat de informatie niet duidelijk is, dan kan je ook contact met ons maken en dat willen we graag. Een voorbeeld van een paar punten die je kan aanhalen:

 1. Dat we makkelijkere woorden kunnen gebruiken
 2. Dat we rekening houden met de namen van de kledingstukken
 3. Dat onze zinnen beter geschreven kunnen worden
 4. Dat we alle winkels die diverse kledingstukken verkopen duidelijk beschrijven
 5. Dat de contact nummers van de winkels duidelijk zijn.
 6. Dat we de kledingstukken goed beschrijven en de juiste namen geven
 7. Dat we meerdere foto’s gebruiken

Wij hopen dat je met heel veel ideetjes en tips komt zodat onze informatie beter wordt voor onze klanten. We hopen gauw je ideetjes te lezen, zodat we kunnen evalueren en kunnen verbeteren.

Back To Top